viernes, 13 de diciembre de 2013

Symbaloo


Per tal de seguir el desenvolupament del PLE (primera entrada del Blog) faig aquesta entrada amb dues imatges de com era el meu Webmix acadèmic al principi de curs i com és ara: http://www.symbaloo.com/home/mix/13eP26P0UL


Abans



Ara



Algunes de les modificacions que podeu veure són:


1. He afegit la plana web de descàrrega d'Audacity. L'he afegit perquè és una de les darreres eines que hem emprat. Pens que és molt útil ja que podem editar les nostres gravacions, retallar-les, afegir efectes, etc. A més d'emprar Audacity per realitzar la tasca del taller d'àudio, també m'ha servit per poder introduir gravacions al Power Point interactiu, el qual podreu veure a la propera entrada.



2.També podeu trobar la web de PodOmatic. Pens que és una web que ens serveix molt per poder publicar les nostres gravacions i que tothom pugui tenir accés. No he tractat d'emprar una altra eina per poder realitzar aquesta funció, però trob que aquesta funciona molt bé i m'agrada, a més de que ens pot servir en un futur.


3. D'altra banda, he insertat YouTube ja que pens que si fem gravacions o un muntatge amb música de fons, és una bona pàgina web on poder trobar aquesta música per posar de fons. Deixant de banda les gravacions, també podem trobar manuals per emprar totes les eines que hem utilitzat durant els tallers, per la qual cosa també trob que és una pàgina que ens és molt útil. 


4. Educaplay és altra de les planes web que he insertat a Symbaloo perquè crec que també pot ser una eina eficaç amb la qual podem crear, compartir i emprar activitats interactives.


5. Easel.ly és una plana on podem fer posters. L'anàlisi d'aquesta eina la podreu trobar al taller d'eines de creació i activitats interactives.  


6. Finalment, també he afegit Twitter ja que ens permet que els alumnes puguin compartir enllaços, etc. i, d'aquesta manera, tothom pot veure el treball dels altres. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario